Πρώτη Σελίδα | Ε.Σ.Σ.Ν.Α. | Email    

ΑΓΩΝΕΣ

Συμμετοχές
Αγόρια
Κορίτσια
Αποτελέσματα
Αγόρια
Κορίτσια
Βαθμολογίες
Αγόρια
Κορίτσια
Παρτίδες
Ζωντανή μετάδοση

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

Φωτογραφίες
Προκήρυξη 8-16 ετών
Προκήρυξη 18 - 20 ετών
Τόπος διεξαγωγής
Email

New Page 1

Χορηγός Αγώνων

Χορηγός Επικοινωνίας

Διοργανωτής

 
 

 

  

   
  Τα τελευταία νέα
   
31
Δεκ
Ολοκληρώθηκαν τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 στα Κάτω Πατήσια. Η Ε.Σ.Σ.Ν.Α και ο «ΑΟ Τρεις Αστέρες ‘89» διοργάνωσαν το διάστημα 23-30/12/2010 τους προκριματικούς αγώνες Αττικής 2011 στο σχολικό συγκρότημα των σχολείων 65ο Γυμνάσιο και 152 & 44 Δημοτικά Σχολεία Αθηνών.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς-γονείς, παιδιά, προπονητές που συμμετείχατε στην διοργάνωση και να σας διαβεβαιώσουμε ότι κάθε κριτική, θετική ή αρνητική που ασκήθηκε θα ληφθεί υπόψη για τις επερχόμενες διοργανώσεις.

Μετά το τέλος των αγώνων, στις 20:30 ξεκίνησαν οι απονομές των επάθλων για τους συμμετέχοντες και των Ομαδικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Διοργανώσεων της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. για το 2010.Στην τελετή λήξης παρευρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αθηνών κύριοι Άγγελος Αντωνόπουλος και Γιάννης Σφακιανάκης, οι διαμερισματικοί σύμβουλοι του 5ου διαμερίσματος κες. Ζαφειροπούλου Αθηνά και Τασσοπούλου Φωτεινή και κος Σάντας Ηλίας, και τέλος ο κος Ανδρέας Θεολόγου Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Διαμερίσματος.

Ας περάσουμε όμως στους πρωταγωνιστές των αγώνων που δεν είναι άλλοι απ’ τα ίδια τα παιδιά!
Στα αγόρια -20 χρονών πρωταθλητής για το 2011 είναι ο Δ.Λιαργκόβας με 5 β, 2) Κ.Τσαλουμάς 3,5 β, 3)Σ.Χριστίδης 3β
Στα αγόρια -18:1)Δ.Κανέλλος με 6,5 β ,2)Σ.Αθανασόπουλος 5,5β, 3)Η.Σταμούλης 4β
Στα αγόρια -16:1)Κ.Αναγνωστόπουλος 6,5β, 2)Π.Κουτουκίδης 5,5β, 3)Φ.Στάμος 5β
Στα αγόρια -14:1)Γ.Παπαδόπουλος 6β, 2)Πουλόπουλος Ι 6β,3)Δ.Λαδάς 5,5β
Στα αγόρια -12:1)Φ.Κορνιώτης-Σταυρουλάκης 6β, 2)Χ.Τσαματσούλης 5,5β, 3)Γ.Δρακουλάκος 5,5β
Στα αγόρια -10:1)Γ.Μπελιώτης 6,5β, 2)Φ.Στεργιώτης 5,5β, 3)Χ.Ανθόπουλος 5,5β
Στα αγόρια -08:1)Δ.Αλεξάκης 6β, 2)Δ.Κατωπόδης 6β, 3)Κ.Βλάχος 5,5β
Στα κορίτσια -20:1)Ι.Σωτηριάδου 6β, 2)Χ.Καυκαλά 4β, 3)Ι.Τσακίρογλου 2β
Στα κορίτσια -16:1)Ε.Φράγκου 6,5β, 2)Α.Αναστασοπούλου 6β, 3)Δ.Κοκόση 5β
Στα κορίτσια -14:1)Ρ.Σαλαχίδη 5,5β, 2)Μ.Φράγκου 5β, 3)Ε.Λιάπη-Ζενεμπίση 5β
Στα κορίτσια -12:1)Ε.Κοκκοτά 5,5β,2)Φ-Α.Λιάπη-Ζενεμπίση 5,5β, 3)Μ.Ψωφίμη 5,5β
Στα κορίτσια -10:1)Σ-Α.Γραφάκου 6,5β 2)Β.Κούτα 5,5β 3)Α.Κουτσίδη 5β
Στα κορίτσια -08:1)Α.Κούτα 6,5β, 2)Μ-Α.Στρατή 5, 3)Γ.Δερμιτζάκη 5β

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της τελευταίας μέρας ο GM και πρωταθλητής Ελλάδος Γιάννης Νικολαΐδης αντιμετώπισε και κέρδισε σε αγώνα σιμουλτανέ συνολικά 20 αντιπάλους σε 2 ώρες .29
Δεκ
Πέμπτος γύρος σήμερα στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα 2011 με πολλές ανατροπές και αμείωτο ενδιαφέρον. Δύο γύρους πριν το τέλος των αγώνων και η αγωνία κορυφώνεται για το ποιος θα αναδειχτεί πρωταθλητής.

Στα αγόρια -20 και -18 οι αγώνες με το σύστημα πουλ συνεχίζονται και μέχρι στιγμής προηγούνται οι Δ.Λιαργκόβας και Δ.Κανέλλος-Σ.Αθανασόπουλος αντίστοιχα.
Στα αγόρια -16 ο Κ.Αναγνωστόπουλος κέρδισε και τον Λ.Τσιρώνη και είναι πλέον μόνος πρώτος με 5/5!Στην δεύτερη σκακιέρα οι δύο Χαλανδραίοι σκακιστές Φ.Στάμος-Κ.Ζήβας έκαναν ισοπαλία σε ένα φινάλε ελαφριών με έξι πιόνια ο καθένας. Αύριο ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Κ.Αναγνωστόπουλος αντιμετωπίζει τον Φ.Στάμο με τα λευκά.
Στα αγόρια-14 στο ντέρμπι των δύο μεγαλύτερων έλο της κατηγορίας ο Γ.Παπαδόπουλος κέρδισε τον Σ.Κούρκουλο-Αρδίτη και έχει το απόλυτο σκορ με 5/5!Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ι.Πουλόπουλο που κέρδισε σήμερα τον Δ.Λαδά.
Στα αγόρια -12,την πολυπληθέστερη κατηγορία των νεανικών και οι 3 πρώτες σκακιέρες έληξαν ισόπαλες και έτσι 3 παίκτες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με 4,5/5. Αύριο ο Α.Παπαδόπουλος αντιμετωπίζει τον Χ.Τσαματσούλη και ο Γ.Δρακουλάκος τον Θ.Καλογριδάκη.
Στα αγόρια -10 ο Χ.Ανθόπουλος που προηγούτανμέχρι χθες με το απόλυτο 4/4 έχασε σήμερα απ’ τον Γ.Μπελιώτη ο οποίος μετά από αυτή τη νίκη ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τους Φ.Στεργιώτη και Ε.Τσιβγούλη.
Στα αγόρια -8 μόνος πρώτος με 5/5 είναι ο Δ.Αλεξάκης. Αύριο θα παίξει με τον Δ.Κατωπόδη, παρτίδα που θα μας δώσει το πρώτο δείγμα για τον πρωταθλητή αφού απέχουν ένα βαθμό από όλους τους υπόλοιπους.
Στα κορίτσια -20 συνεχίζεται το σύστημα πουλ διπλών συναντήσεων στο οποίο προηγείται η Ι.Σωτηριάδου.
Στα κορίτσια -16 η Ε.Φράγκου συνεχίζει να προηγείται με 4,5/5 και ακολουθούν Α.Αναστασοπούλου και Δ.Κοκόση με 4/5.
Στα κορίτσια -14 η Ρ.Σαλαχίδη κέρδισε την Α.Τσούμπα και μαζί με την Μ.Φράγκου που κέρδισε Α.Πουλοπούλου θα αναμετρηθούν αύριο για την πρωτοπορία στην βαθμολογία.
Στα κορίτσια -12 Ε.Κοκκοτά και Φ-Α.Λιάπη-Ζενεμπίση κέρδισαν σήμερα τις Α-Κ.Σκιαδαρέση και Μ.Δούνη αντίστοιχα και αγωνίζονται αύριο μεταξύ τους.
Στα κορίτσια -10 προηγείται η Σ-Α.Γραφάκου με 4,5/5 και ακολουθούν Μ-Ε.Μπούζα,Β.Κούτα και Α.Κουτσίδη με 4/5.
Στα κορίτσια -8 η Α.Κούτα έχει 5/5 και απέχει έναν ολόκληρο βαθμό απ την δεύτερη Γ.Δερμιτζάκη την οποία κέρδισε χθες. Αύριο αγωνίζεται εναντίον της Α.Γαλάτη.

Παράλληλα συνεχίστηκαν σήμερα οι παράλληλες εκδηλώσεις.
Στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου οι συντελεστές της παράστασης ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ μίλησαν για το θεατρικό έργο που ανεβαίνει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά μετά από την περυσινή επιτυχία στο Art Gallery cafe. Ο σκηνοθέτης της θεατρικής διασκευής του Στέφαν Τσβάϊχ κος. Γ. Γιούλης μας μίλησε για την «σκακιστική ιστορία» που εξελίσσεται σε ένα πλοίο το 1941, όπου στήνεται αγώνας μεταξύ του παγκόσμιου πρωταθλητή στο σκάκι και ενός αυστριακού εξόριστου, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει το παιχνίδι σαν πνευματικό καταφύγιο την εποχή που ήταν κρατούμενος της Γκεστάπο.

Στη συνέχεια οι ηθοποιοί της παράστασης Γ.Πισκιτζής και Β.Ντόριζα ερμήνευσαν κάποια αποσπάσματα από την έναρξη και την λήξη του έργου. Στο τέλος μοιράστηκαν και δωρεάν προσκλήσεις για την παράσταση στους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο διαιτησίας με εισηγητές τους ΔΔ Μιχάλη Πρεβενιό και Σωτήρη Λογοθέτη συνεχίστηκε και σήμερα 18:00-21:00 στο αμφιθέατρο του ισογείου του συγκροτήματος των δημοτικών 152 & 44 και αύριο κατά τις 19:00 θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την ανάδειξη νέων διαιτητών και την δυνατότητα επίτευξης νορμών για μεγαλύτερες κατηγορίες. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους.
28
Δεκ
Ολοκληρώθηκε ο τέταρτος γύρος των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων στα Πατήσια. Βρισκόμαστε στα μισά της διοργάνωσης και οι παρτίδες αρχίζουν να έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σιγά σιγά οι καλύτεροι της κατηγορίας μονομαχούν στις πρώτες σκακιέρες. Ξεχωριστή ήταν η παρουσία στους αγώνες του Περιφερειακού Σύμβουλου Αττικής κου Άγγελου Βουράκη ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους των αγώνων και εξέφρασε το ενδιαφέρον του για το αντικείμενο.

Στα αγωνιστικά τώρα,
Στα αγόρια -20 ο Σ.Χριστίδης κέρδισε την Θ.Κουτσογιαννοπούλου, η οποία επέλεξε την κατηγορία των αγοριών και ο Κ.Τσαλουμάς τον Μ.Τριαντάφυλλο. Το σύστημα αγώνων είναι πουλ.
Στα αγόρια -18 Δ.Κανέλλος – Σ.Αθανασόπουλος ανακηρύχτηκαν ισόπαλοι και συνεχίζουν τους αγώνες με 3,5 βαθμούς έκαστος. Το σύστημα αγώνων είναι πουλ.
Στα αγόρια -16 στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής ο Κ. Αναγνωστόπουλος κέρδισε τον Π. Κουτουκίδη στην πρώτη σκακιέρα και θα αναμετρηθεί αύριο με τον Λ.Τσιρώνη αφού είναι οι μοναδικοί στην κατηγορία με το απόλυτο σκορ 4/4.Στην δεύτερη ακολουθεί ένας «εμφύλιος» μεταξύ δύο παικτών του ΣΟ Χαλανδρίου καθώς ο Φ.Στάμος παίζει εναντίον του Κ.Ζήβα.
Στα αγόρια -14 τα δύο μεγαλύτερα έλο της κατηγορίας ο Σ.Κούρκουλος-Αρδίτης και ο Γ.Παπαδόπουλος δεν είχαν απώλειες μέχρι τώρα και αναμετρώνται στον 5ο γύρο!
Στα αγόρια -12 που είναι και η μεγαλύτερη σε αριθμό συμμετοχών κατηγορία φαίνεται ότι το ενδιαφέρον μας θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Στην σκακιέρα με τον αριθμό 1 θα βρεθούν οι μοναδικοί δύο με το απόλυτο σκορ μέχρι στιγμής Θ.Καλογριδάκης –Α.Παπαδόπουλος και ακολουθούν 3 ζευγάρια παικτών με 3.5 βαθμούς.
Στα αγόρια -10 το πρώτο έλο της κατηγορίας και μοναδικός με 4/4 Χ.Ανθόπουλος αντιμετωπίζει με τα μαύρα τον Γ.Μπελιώτη και ακολουθούν 2 ζευγάρια με 3.5 βαθμούς.
Στα αγόρια -8 ο Δ.Αλεξάκης είναι ο μοναδικός αήττητος και θα παίξει αύριο μαύρος με τον Κ.Βλάχο.
Καθημερινά μπορείτε να παρακολουθείτε σε Live μετάδοση τις πρώτες σκακιέρες απ τις κατηγορίες O20,O18,O16 και Ο14.
Στα κορίτσια -20 οι παρτίδες είναι της μορφής πουλ διπλών συναντήσεων που σημαίνει ότι η κάθε κοπέλα θα αντιμετωπίσει τις αντιπάλους της από 2 φορές, μία με κάθε χρώμα. Στην κατηγορία προηγείται η Ι.Σωτηριάδου.
Στα κορίτσια -16 η Ε.Φράγκου προηγείται με 3,5 βαθμούς και ακολουθούν Α.Αναστασοπούλου και Δ.Κοκόση με 3.Το σύστημα αγώνων είναι πουλ.
Στα κορίτσια -14 στον κρίσιμο αγώνα της αγωνιστικής η πρωτοπόρος μέχρι χθες της κατηγορίας με 3/3 Μ.Φράγκου ηττήθηκε σήμερα από την Α.Τσούμπα η οποία βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αύριο αντιμετωπίζει με τα λευκά την Ρ.Σαλαχίδη.
Στα κορίτσια -12 στην πρώτη σκακιέρα η Α-Κ.Σκιαδαρέση θα αντιμετωπίσει την Ε.Κοκκοτά και στην δεύτερη Φ-Α. Λιάπη-Ζενεμπίση την Μ.Δούνη.
Στα κορίτσια -10 η Σ-Α.Γραφάκου προηγείται με 4/4 και αύριο αγωνίζεται λευκή εναντίον της Β.Κούτα.
Στα κορίτσια -8 η Α.Κούτα κέδισε και την Γ.Δερμιτζάκη και είναι μόνη αήττητη. Αύριο παίζει με την Π.Ρήγα στην πρώτη σκακιέρα.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις , μεγάλη απήχηση είχαν και οι 2 εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σήμερα. Η ψυχολόγος Χρ. Πουλοπούλου συντόνισε μια συνάντηση με θέμα «Παιχνίδι – Επικοινωνία - Υποστήριξη» στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου με την συμμετοχή περίπου 40 γονιών και συνοδών που έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για το αντικείμενο.

Επίσης ξεκίνησε και το σεμινάριο διαιτησίας με εισηγητές τους ΔΔ Σωτήρη Λογοθέτη και Μιχάλη Πρεβενιό που πραγματοποιείται καθημερινά 18:00-21:00 στο αμφιθέατρο του ισογείου του συγκροτήματος των 152 & 44 δημοτικών σχολείων. Η συμμετοχή ξεπέρασε σε αριθμό παλιότερα σεμινάρια αφού την πρώτη μέρα καταγράφηκαν 37 συμμετοχές δείγμα του ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την γνώση των κανονισμών και την ανάδειξη καινούριων διαιτητών. Το σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 28/12 και στις 29/12 την ίδια ώρα.

Σήμερα,σε συνέχεια των παράλληλων εκδηλώσεων, οι συντελεστές της παράστασης ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ θα παρουσιάσουν το έργο στις 17:30 στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου.27
Δεκ
Ανακοινώθηκαν οι θέσεις πρόκρισης από τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 που γίνονται στα Πατήσια μεταξύ 23 και 30/12/2010

Με βάση τα μέχρι στιγμής ισχύοντα, οι θέσεις πρόκρισης της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. από την Ε.Σ.Ο. είναι 39 , οι οποίες κατανέμονται αναλογικά με τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία ως εξής:

Αγόρια 8 3 θέσεις                        Κορίτσια 8 1 θέση
Αγόρια 10 7 θέσεις                      Κορίτσια 10 2 θέσεις
Αγόρια 12 9 θέσεις                      Κορίτσια 12 3 θέσεις
Αγόρια 14 7 θέσεις                      Κορίτσια 14 2 θέσεις
Αγόρια 16 4 θέσεις                      Κορίτσια 16 1 θέση

Αν υπάρξουν περισσότερες θέσεις , αυτές θα κατανεμηθούν με προτεραιότητα:

1θέση Α10

1θέση Κ8

1θέση Κ10
26
Δεκ

Χρήστος Γκορίτσας Πρόεδρος ΕΣΣΝΑ, Αντώνης Μπέλλος,
Άγγελος Βουράκης Περιφ. Σύμβουλος, Γιάννης Ανθής & Ηλίας Δαλιάνης

Σε γιορτινό κλίμα και χωρίς απρόοπτα έληξε και η δεύτερη μέρα των Νεανικών Αττικής 2011 στα Πατήσια με την διεξαγωγή δύο γύρων (πρωί –απόγευμα).Οι μαχητικότερες παρτίδες παίχτηκαν στον 3ο γύρο, δείγμα της αγωνιστικότητας που θα δούμε στους επόμενους καθώς η ελπίδα για διάκριση θα έρχεται πιο κοντά.

Μπορείτε καθημερινά να παρακολουθείτε τη live μετάδοση των πρώτων σκακιέρων από τις κατηγορίες Ο20,Ο18,Ο16 και Ο14.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις τώρα, ο Μ.Καλούμενος με την παρουσία πάνω από 40 γονέων στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου Αθηνών έδωσε διάλεξη σχετικά με το Σύστημα του ΕΛΟ. Οι απορίες που εκφράστηκαν στο τελευταίο κομμάτι της διάλεξης χαρακτήρισαν και το ενδιαφέρον των θεατών για το αντικείμενο που είχαν παρακολουθήσει αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.

Από αύριο, σε συνέχεια των παράλληλων εκδηλώσεων οι ΔΔ Σωτήρης Λογοθέτης και Μιχάλης Πρεβενιός θα ξεκινήσουν την παράδοση σεμιναρίου διαιτησίας με τρίωρη καθημερινή παρακολούθηση (17:30-20:30).Το σεμινάριο θα συνεχιστεί στις 28/12 και στις 29/12 θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για την ανάδειξη νέων διαιτητών. Η συμμετοχή είναι ανοικτή για όλους.25
Δεκ
Ξεκίνησαν την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010 με τη συμμετοχή 401 παιδιών τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 στα Κάτω Πατήσια. Η διαδικασία για την επιβεβαίωση των συμμετοχών πήρε παράταση μία ώρα λόγω της αφόρητης κίνησης στους δρόμους της Αθήνας και την απαίτηση των ίδιων των γονιών που δεν μπορούσαν να φθάσουν έγκαιρα στο χώρο των αγώνων. Παρ όλες αυτές τις δυσμενείς συνθήκες οι αγώνες ξεκίνησαν με μία ώρα μόνο καθυστέρηση.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις, ο επί 8 φορές Πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Μπανίκας παρουσίασε μία διάλεξη στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου με θέμα «Η προσπάθεια που χρειάζεται για να μπορέσει ένα παιδί να πρωταγωνιστήσει στο Σκάκι» με την συμμετοχή αρκετών γονιών. Την Κυριακή 26/12 και ώρα 18:30 στο αμφιθέατρο του 65ου Γυμνασίου Αθηνών o M.Καλούμενος θα πραγματοποιήσει διάλεξη περί του Συστήματος ΕΛΟ.Η παρακολούθηση της διαλέξεως είναι ανοικτή για το κοινό.

Ο χώρος των αγώνων είναι το 44ο & 152ο Δημοτικό Σχολείο για τα κορίτσια και τα αγόρια κάτω των 8 και το 65ο Γυμνάσιο Δήμου Αθηναίων για τις υπόλοιπες κατηγορίες. Το σχολικό συγκρότημα των παραπάνω σχολείων, περικλείεται από τις οδούς Κουρτίδου, Μηλιαράκη, Ρεκούκου και Σταθάτου. Είσοδος από την οδό Μηλιαράκη 71.18
Δεκ
Παράλληλα με τη διεξαγωγή των Ατομικών Νεανικών Πρωταθλημάτων Αττικής 2011 θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

- Επίδειξη Σιμουλτανέ, σύντομη ομιλία και υπογραφή αυτογράφων από τον GM και πολύ-πρωταθλητή Ελλάδας Χρήστο Μπανίκα (Πέμπτη, 23.12.2010 και ώρα 18.00)
- Διάλεξη περί του Συστήματος ΕΛΟ από το Μ.Καλούμενο (Κυριακή, 26.12.2010 και ώρα 18.30)
- Συνάντηση με συντονίστρια την ψυχολόγο Χρ. Πουλοπούλου και θέμα «Παιχνίδι – Επικοινωνία - Υποστήριξη» (Δευτέρα, 27.12.2010 και ώρα 17.30)
- Σεμινάριο Διαιτησίας με εισηγητές τους Διεθνείς Διαιτητές Σωτήρη Λογοθέτη και Μιχάλη Πρεβενιό (27, 28 και 29.12.2010 και ώρα 17:30 - 20:30)
- Επίδειξη Σιμουλτανέ, σύντομη ομιλία και υπογραφή αυτογράφων από τον GM και πρωταθλητή Ελλάδας Γιάννη Νικολαϊδη (Πέμπτη, 30.12.2010 και ώρα 18.00)
- Απονομή επάθλων των Ομαδικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλων Διοργανώσεων Ε.Σ.Σ.Ν.Α. 2010 (Πέμπτη 30.12.2010 ώρα 21:00)16
Δεκ
Μετά από τροποποίηση της προκήρυξης θα υπάρξει διπλός γύρος την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου
(Μετάθεση του δεύτερου γύρου από τις 24/12 σε Κυριακή 26/12 ώρα 10:00)13
Δεκ
Ο "ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ '89" σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Διαμερίσματος Δήμου Αθηναίων, τους Σύλλογους Γονέων & Κηδεμόνων 44ου & 152ου Δημοτικών Σχολείων & 65ου Γυμνασίου Δήμου Αθηναίων και την ΕΣΣΝΑ διοργανώνουν τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 τα οποία θα πραγματοποιηθούν από 23 έως 30 Δεκεμβρίου 201013
Δεκ
Για να δείτε τον χάρτη του τόπου διεξαγωγής των αγώνων πατήστε εδώ   
   

Copyright © 2010 BlackQueen.NET