Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα Μέγας Αλέξανδρος 2011

Μέγας Αλέξανδρος 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

Κάτω από εξαιρετικές συνθήκες διεξαγωγής συνεχίζεται το τουρνουά «Μέγας Αλέξανδρος» 2011. 

Μέσα από σύγχρονα εποπτικά μέσα οι συμμετέχοντες και οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν ζωντανά (από μεγάλες οθόνες οροφής) τα αποτελέσματα και τις πρώτες παρτίδες των αγώνων αποκτώντας μια διαφορετική εμπειρία για το σκακιστικό αγωνιστικό χώρο.

Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταδίδονται εδώ: Toυρνουά Α :  http://www.chess-results.com/tnr46425.aspx?lan=1

Toυρνουά Β : (παίδων-κορασίδων Κ14): http://www.chess-results.com/tnr47911.aspx?lan=1

Παρτίδες υπάρχουν στη γνωστή βάση δεδομένων : www.greekbase.gr 

Eπίσημη σελίδα αγώνων: www.gamesfestival.com

Μεγάλο το δημοσιογραφικό τουρνουά τόσο για το Οπεν της Θεσσαλονίκης, όσο και το Ευρωπαϊκό τουρνουά Βετεράνων που ακολουθεί. Το Αθηναϊκο Πρακτορείο Ειδήσεων , η Αthens Voice, εφημερίδες και περιοδικά της Θεσσαλονίκης καλύπτουν τις διοργανώσεις με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις που θα δουν το φως της δημοσιότητας  τις επόμενες ημέρες.


ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011,  17.00 Θεσσαλονίκη
Grand Hotel Palace Aίθουσα Καλλιπατείρα

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ημερίδα για τον αθλητισμό και το Σκάκι με θέμα « Αθλητισμός ώρα μηδέν». Κύριο θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Σωματεία και Ομοσπονδίες και οι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης.

Εκτός από τους προσκεκλημένους ομιλητές, εκπρόσωποι σωματείων και σκακιστές από όλη την Ελλάδα  θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Λόγω των σημαντικών εισηγήσεων και ανακοινώσεων που πρόκειται να γίνουν καταβάλετε προσπάθεια η ημερίδα να μεταδοθεί ζωντανά σε δικτυακό χώρο που θα ανακοινωθεί.

LAST_UPDATED2  


Newsflash

Μαθήματα σκακιού έχουν ξεκινήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (πρώην Γενικό Κρατικό Αθηνών).

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του νοσοκομείου υπό τον κ. Αντώνιο Αυγερινό και σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του νοσοκομείου, κάθε Πέμπτη, εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετά τη λήξη του ωραρίου τους κάθονται στα θρανία και διδάσκονται τις βασικές αρχές και τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό μαίτρ Στάθη Γαζή.

Τα μαθήματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που έχουν σαν στόχο την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων.