Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα Σκακιστικές Εκδηλώσεις στο 37ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. - Οδηγητή

Σκακιστικές Εκδηλώσεις στο 37ο Φεστιβάλ Κ.Ν.Ε. - Οδηγητή

E-mail Εκτύπωση PDF

(15 – 16 - 17 Σεπτέμβρη, Πάρκο Τρίτση στο Ίλιον)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το σκάκι θα έχει ξεχωριστή παρουσία στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ. Συγκεκριμένα, το πρόγραμα των σκακιστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Παρασκευή 16/9
20.00: Επίδειξη σιμουλτανέ σε δώδεκα σκακιέρες από τον γνωστό γκρανμαίτρ Σπύρο Καπνίση. (Xρυσό μετάλλιο στους πρώτους μεσογειακούς αγώνες ανδρών το 2003 τρίτη θέση στο πρωτάθλημα ανδρών το 2008 και δεύτερη το 2010.)

Σάββατο 17/9
17.30: Δραματοποιημένο μάθημα σκάκι για παιδιά στον χώρο του παιδότοπου
21.30: Διεξαγωγή τουρνουά μπλιτς

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ στον χώρο του αθλητισμού, καθώς και στο τηλέφωνο 6978165220

 


Newsflash

Έπειτα από την απώλεια του Νίκου Καραπάνου, ο Στράτος Γρίβας προσφέρθηκε να συγγράψει ένα μικρό βιβλίο (στα Ελληνικά), αφιερωμένο στον επί 25 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Συγχρόνως, ο Γιώργος Μιχαηλίδης προσφέρθηκε, επίσης αφιλοκερδώς, να εκτυπώσει το βιβλίο. Τα έσοδα από το βιβλίο θα κατατίθενται σε λογαριασμό της μητέρας του.

Όσοι μπορούν και θέλουν να μοιραστούν μια αναλυμένη παρτίδα του Νίκου (σε μορφή Pgn) ή κάποια καλή ιστορία, παρακαλούνται να την προωθήσουν στο e-mail του Στράτου Γρίβα: grivasefs@yahoo.co.uk  Εάν τελικά δημοσιευτεί στο βιβλίο, θα γίνει αναφορά στο όνομά τους και την προσφορά τους.