Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα Δύο φθινοπωρινά τουρνουά ο Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας

Δύο φθινοπωρινά τουρνουά ο Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας

E-mail Εκτύπωση PDF

Δύο φθινοπωρινά τουρνουά διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας

- Το Φθινοπωρινό Όπεν - 1ο Γκραν Πρι ΣΟΝΦ- ΣΠΚ Φυλής (έναρξη 3/10 και Οκτώβρη με γύρους τις Δευτέρες + Πέμπτες 6 και 20 Οκτώβρη)

- Το Φθινόπωρο 2011 για παίκτες του ΣΟΝΦ με ΕΛΟ >1700 και άλλων συλλόγων >1900 με αγωνιστική μέρα την Τρίτη (και 2 Πέμπτες στις 13 και 27 Οκτώβρη)

Για δηλώσεις συμμετοχής  μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Σ.Ο.Ν.Φ. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , όπως
και στον Βαζελάκη Οδυσσέα  τηλ.  6936877326,   e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


Newsflash

Μαθήματα σκακιού έχουν ξεκινήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (πρώην Γενικό Κρατικό Αθηνών).

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του νοσοκομείου υπό τον κ. Αντώνιο Αυγερινό και σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του νοσοκομείου, κάθε Πέμπτη, εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετά τη λήξη του ωραρίου τους κάθονται στα θρανία και διδάσκονται τις βασικές αρχές και τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό μαίτρ Στάθη Γαζή.

Τα μαθήματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που έχουν σαν στόχο την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων.