Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα Δύο φθινοπωρινά τουρνουά ο Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας

Δύο φθινοπωρινά τουρνουά ο Σ.Ο.Ν. Φιλαδέλφειας

E-mail Εκτύπωση PDF

Δύο φθινοπωρινά τουρνουά διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας

- Το Φθινοπωρινό Όπεν - 1ο Γκραν Πρι ΣΟΝΦ- ΣΠΚ Φυλής (έναρξη 3/10 και Οκτώβρη με γύρους τις Δευτέρες + Πέμπτες 6 και 20 Οκτώβρη)

- Το Φθινόπωρο 2011 για παίκτες του ΣΟΝΦ με ΕΛΟ >1700 και άλλων συλλόγων >1900 με αγωνιστική μέρα την Τρίτη (και 2 Πέμπτες στις 13 και 27 Οκτώβρη)

Για δηλώσεις συμμετοχής  μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης του Σ.Ο.Ν.Φ. e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , όπως
και στον Βαζελάκη Οδυσσέα  τηλ.  6936877326,   e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 


Newsflash

Έπειτα από την απώλεια του Νίκου Καραπάνου, ο Στράτος Γρίβας προσφέρθηκε να συγγράψει ένα μικρό βιβλίο (στα Ελληνικά), αφιερωμένο στον επί 25 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Συγχρόνως, ο Γιώργος Μιχαηλίδης προσφέρθηκε, επίσης αφιλοκερδώς, να εκτυπώσει το βιβλίο. Τα έσοδα από το βιβλίο θα κατατίθενται σε λογαριασμό της μητέρας του.

Όσοι μπορούν και θέλουν να μοιραστούν μια αναλυμένη παρτίδα του Νίκου (σε μορφή Pgn) ή κάποια καλή ιστορία, παρακαλούνται να την προωθήσουν στο e-mail του Στράτου Γρίβα: grivasefs@yahoo.co.uk  Εάν τελικά δημοσιευτεί στο βιβλίο, θα γίνει αναφορά στο όνομά τους και την προσφορά τους.