Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα 3ο «Παπαναστάσιο» Ανοικτό Τουρνουά

3ο «Παπαναστάσιο» Ανοικτό Τουρνουά

E-mail Εκτύπωση PDF

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Σκακιστικό Όμιλο Περιστερίου και τον Δήμο Περιστερίου από τις  12 έως 20-9-2011, στον χώρο του 2ου ορόφου του κτιρίου Κ.Υ.Β.Ε  το 3ο «Παπαναστάσιο» Ανοιχτό Τουρνουά.

Στους αγώνες πήραν μέρος (53) παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Επικεφαλής διαιτητής ήταν ο Αλέξανδρος Κοστούρος, βοηθός ο Σοφοκλής Γκούβας, ενώ διευθυντής αγώνων ήταν ο πρόεδρος του Σ.Ο. Περιστερίου Ιάκωβος Λαπατάς.

Στο αγωνιστικό μέρος νικητής αναδείχτηκε ο Παναγιώτης Χριστοδούλου  Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού με 6 βαθμούς . Ακολούθησαν οι  (ΙΜ) Αλέξανδρος Γρηγοριάδης  Α.Ε.Κ. και Χρήστος  Ζυγούρης  Σ.O. Άμφισσας  (5.5β).

Επίσης πρώτευσαν: Στην κατηγορία γυναικών με 4 βαθμούς η (WFM) Χαριτωμένη Μαρκαντωνάκη Σ.Ο. Ηρακλείου, εφήβων ο Νικόλαος Σιδηρόπουλος  Ο.Σ. Πειραϊκού, νεανίδων η Ειρήνη Καραθανάση Σ.Ο. Κορωπίου, παίδων ο Σταμούλης Νούτσος Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού, κορασίδων η  Κλεοπάτρα Φώτου Σ.Ο. Περιστερίου, παμπαίδων ο  Νικόλαος Καρακατσάνης Ο.Σ. Πειραϊκού και πανκορασίδων η Αμαλία Κουτσίδη  Α.Σ. Παπάγου.

Περισσότερες πληροφορίες αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο του τουρνουά http://www.soperisteriou.gr

LAST_UPDATED2  


Newsflash

Μαθήματα σκακιού έχουν ξεκινήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (πρώην Γενικό Κρατικό Αθηνών).

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του νοσοκομείου υπό τον κ. Αντώνιο Αυγερινό και σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του νοσοκομείου, κάθε Πέμπτη, εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετά τη λήξη του ωραρίου τους κάθονται στα θρανία και διδάσκονται τις βασικές αρχές και τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό μαίτρ Στάθη Γαζή.

Τα μαθήματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που έχουν σαν στόχο την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων.