Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα Σεμινάρια - Συνομιλίες ο Σ.O. Κορυδαλλού

Σεμινάρια - Συνομιλίες ο Σ.O. Κορυδαλλού

E-mail Εκτύπωση PDF

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κορυδαλλού σε συνεργασία με καταξιωμένους φορείς θα συνεχίσει και τους επόμενους μήνες τα δωρεάν σεμινάρια - συνομιλίες, ανοικτά προς όλους, με σκοπό την διεύρυνση του γνωστικού πεδίου και τον εμπλουτισμό των γνώσεων.  Συγκεκριμένα για τον Οκτώβριο & Νοέμβριο 2011:

Από 7 έως 9 Οκτωβρίου με συνδιοργανωτή  την Τεχνική Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Ν. Αττικής θα παραθέσουν οι καθηγητές Διαιτησίας και Διεθνείς Διαιτητές Παναγιώτης Νικολόπουλος (ΓΓ ΕΣΟ, Πρόεδρος Επιτροπής Διαιτητών FIDE), Μιχάλης Πρεβενιός (Αντιπρόεδρος ΕΣΣΝΑ, Μέλος ΚΕΔ, Μέλος Επιτροπής Ελβετικού Συστήματος FIDE) και Σωτήρης Λογοθέτης σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας σκάκι σε χώρο που μας παραχωρεί ο Οργανισμός Άθλησης & Πολιτισμού Δήμου Κορυδαλλού, στην αίθουσα Πλειάδες (Γρ. Λαμπράκη & Καρυταίνης) στον 3ο όροφο. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τους κανόνες του σκακιού, για μεθόδους κληρώσεων αγώνων καθώς και θα έχουν την ευκαιρία και γραπτών εξετάσεων. Πρόγραμμα:  Παρασκευή 07/10 ώρα 16.45 προσέλευση, 17:00-21:00 παράδοση, Σάββατο 08/10 ώρα 16.45 προσέλευση, 17:00-21:00 παράδοση, Κυριακή 09/10 ώρα προσέλευσης 17:45, έναρξης διευκρινήσεων & εξετάσεων για την απόκτηση τίτλου διαιτητή 18:00 - 21:00. 

Στις 6 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή στις 19:00 στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού (Κουντουριώτου 25, 1ος όροφος) θα παρατεθεί καφές - συζήτηση με θέμα: Επιβίωση των Αθλητικών Σωματείων εν καιρώ κρίσης. Προβλήματα και Λύσεις. Ομιλητές οι Κώστας Καλούδης (Πρόεδρος Οργανισμού Άθλησης & Πολιτισμού Δ. Κορυδαλλού), Λυμπέρης Αγγελάκης (Πρόεδρος Φυσιολάτρη Νικαίας), Γιάννης Σπυρακόπουλος (Έφορος Αγώνων Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω) & Παναγιώτης Νικόπουλος (Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων). Θα παρατεθεί ελαφρύς μπουφές. 
 
Από 21 έως 29 Νοεμβρίου ο βρετανικός οργανισμός tellusgroup με αφετηρία το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Leonardo θα διαθέσει 4 φοιτητές από την Ιταλία ειδικευόμενους στους υπολογιστές και στο web design κάθε πρωί στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Κορυδαλλού οι οποίοι θα δίδουν συμβουλές στα σωματεία της Αττικής και τα μέλη τους που θα δείξουν ενδιαφέρον για δημιουργία εργαλείων προώθησης των σκακιστικών σωματείων όπως: δημιουργία ιστοσελίδας, δημιουργία και διαχείριση λογαριασμού mail και Facebook, διαφήμιση μέσω google, ραδιόφωνο μέσω internet κλπ. 

Για την συμμετοχή σας στα παραπάνω, παρακαλώ επικοινωνήστε με το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΣΝΑ Δημήτρη Κεφάλα: 2104954411, 6973658191, 6970342182 What's Up, E mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

LAST_UPDATED2  


Newsflash

Έπειτα από την απώλεια του Νίκου Καραπάνου, ο Στράτος Γρίβας προσφέρθηκε να συγγράψει ένα μικρό βιβλίο (στα Ελληνικά), αφιερωμένο στον επί 25 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Συγχρόνως, ο Γιώργος Μιχαηλίδης προσφέρθηκε, επίσης αφιλοκερδώς, να εκτυπώσει το βιβλίο. Τα έσοδα από το βιβλίο θα κατατίθενται σε λογαριασμό της μητέρας του.

Όσοι μπορούν και θέλουν να μοιραστούν μια αναλυμένη παρτίδα του Νίκου (σε μορφή Pgn) ή κάποια καλή ιστορία, παρακαλούνται να την προωθήσουν στο e-mail του Στράτου Γρίβα: grivasefs@yahoo.co.uk  Εάν τελικά δημοσιευτεί στο βιβλίο, θα γίνει αναφορά στο όνομά τους και την προσφορά τους.