Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα 4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011

4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

Το 4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011 διοργανώνει ο Σ.Σ. Ναυπλίου «Ο Άγιος Νεκτάριος».
Το τουρνουά θα διοργανωθεί στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου με ελβετικό σύστημα 5 γύρων με διεθνή και εθνική αξιολόγηση σε 2 ομίλους από τις 8 έως 16 Οκτωβρίου 2011 (σε δύο Σαββατοκύριακα).

Δηλώσεις Συμμετοχής-Πληροφορίες:  π. Ραφαήλ Βουγιούκας τηλ. 2752029735, 6974202245, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αλλά και στην σχετική ιστοσελίδα: http://www.chessnafplio.gr

 


Newsflash

Έπειτα από την απώλεια του Νίκου Καραπάνου, ο Στράτος Γρίβας προσφέρθηκε να συγγράψει ένα μικρό βιβλίο (στα Ελληνικά), αφιερωμένο στον επί 25 χρόνια επιστήθιο φίλο του. Συγχρόνως, ο Γιώργος Μιχαηλίδης προσφέρθηκε, επίσης αφιλοκερδώς, να εκτυπώσει το βιβλίο. Τα έσοδα από το βιβλίο θα κατατίθενται σε λογαριασμό της μητέρας του.

Όσοι μπορούν και θέλουν να μοιραστούν μια αναλυμένη παρτίδα του Νίκου (σε μορφή Pgn) ή κάποια καλή ιστορία, παρακαλούνται να την προωθήσουν στο e-mail του Στράτου Γρίβα: grivasefs@yahoo.co.uk  Εάν τελικά δημοσιευτεί στο βιβλίο, θα γίνει αναφορά στο όνομά τους και την προσφορά τους.