Η Μαυρη Βασιλισσα

... το σκάκι στην Ελλάδα

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Νέα από την Ελλάδα 4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011

4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011

E-mail Εκτύπωση PDF

Το 4ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα και Πρωτάθλημα Αργολίδας 2011 διοργανώνει ο Σ.Σ. Ναυπλίου «Ο Άγιος Νεκτάριος».
Το τουρνουά θα διοργανωθεί στα Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Μαλτέζου με ελβετικό σύστημα 5 γύρων με διεθνή και εθνική αξιολόγηση σε 2 ομίλους από τις 8 έως 16 Οκτωβρίου 2011 (σε δύο Σαββατοκύριακα).

Δηλώσεις Συμμετοχής-Πληροφορίες:  π. Ραφαήλ Βουγιούκας τηλ. 2752029735, 6974202245, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αλλά και στην σχετική ιστοσελίδα: http://www.chessnafplio.gr

 


Newsflash

Μαθήματα σκακιού έχουν ξεκινήσει στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» (πρώην Γενικό Κρατικό Αθηνών).

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης του νοσοκομείου υπό τον κ. Αντώνιο Αυγερινό και σε συνεργασία με το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του νοσοκομείου, κάθε Πέμπτη, εργαζόμενοι του νοσοκομείου μετά τη λήξη του ωραρίου τους κάθονται στα θρανία και διδάσκονται τις βασικές αρχές και τα μυστικά του πνευματικού αθλήματος από τον Ομοσπονδιακό μαίτρ Στάθη Γαζή.

Τα μαθήματα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που έχουν σαν στόχο την προαγωγή της σωματικής και ψυχικής υγείας των εργαζομένων.